sad se svi Ograđuju

Meghan Markle ipak neće dobiti ugovor s Diorom

20.06.2023 u 14:34

Bionic
Reading

Vijest da bi Meghan Markle mogla potpisati ugovor s luksuznom francuskom modnom kućom prije par dana je izašla u javnost, no ta priča nije dugo trajala

Meghan Markle predstavila se kao glumica, a kad je dovedena do trenutka da mora napustiti glumačku karijeru krenule su i loše glasine o njezinom karakteru. Britanska kraljevska obitelj nije ju najbolje prihvatila, a zaposlenici dvora okarakterizirali su ju kao osobu teškog karaktera s brojnim zahtjevima na koje je ponekad bilo nemoguće odgovoriti. Loša reputacija krenula je uzlaznom putanjom kada su ona i princ Harry odlučili napustiti Ujedinjeno Kraljevstvo.

Potezi kojima su htjeli ocrniti kraljevsku obitelj učinili su im više štete nego koristi, a poslovni pothvati koje čine nisu ih učinili osobama s kojima bi svjetski priznati brendovi htjeli surađivati.

Nedavno su raskinuli ugovor sa Spotifyjem, čime bilježe veliki novčani gubitak, a priča se i da će im i Netflix otkazati suradnju. I dok je u javnost procurila vijest zbog koje su mnogi mislili da Meghan ima velike planove s nekim većim brendovima, čini se da ipak nije tako.

Naime, vijest da će Meghan Markle udružiti snage s Diorom ipak nije točna!

Glasnogovornik Sussexovih demantirao je vijest o suradnji, a izvor iz Diora otkrio je da je tim francuske modne kuće bio poprilično zbunjen novonastalim šuškanjima.

Ipak, činjenica je da su i Harry i Meghan odani Dioru te upravo taj francuski brend nose u posebnim prilikama kada su oči čitavog svijeta uprte u njih. Princ Harry nosio je trodijelno Diorovo odijelo na očevoj krunidbi u svibnju, a za pojavljivanje na sudu u ožujku odlučio se također za Dior. Vojvotkinja također često nosi Dior, a upravo je na dan svog vjenčanja 2018. godine nosila šminku Dior Beauty.

CHRISTIAN DIOR

[FOTO] Revija koja je u Parizu okupila najljepše žene svijeta

Pogledaj galeriju