poslovni uspjesi vojvotkinje

Meghan Markle ima razloga za slavlje: Nominirana je za veliku nagradu

27.10.2022 u 11:36

Bionic
Reading

Vojvotkinja od Sussexa zamijenila je glumu podcastom - i odlično joj ide. Svaka nova epizoda otkrije nešto novo, sadrži zanimljive goste i progovara o zanimljivim temama. Ove godine podcastu i Meghan smiješi se veliko priznanje jer je podcast nominiran za 'People's Choice Award'

Meghan Markle dobila je sretnu vijest da je njezin podcast nominiran za nagradu 'People's Choice Award'. Produkcija koja stoji iza 'Archetypes' podijelila je nominaciju na društvenim mrežama te zamolila obožavatelje da ih podrže.

Podcast je nominiran u kategoriji pop podcasta godine, što i ne čudi ukoliko u obzir uzmemo koliku medijsku pozornost projekt uživa. Ugostio je mega popularne Paris Hilton, Serenu Williams i Mariah Carey, ali i Issu Rae i Ziwe s kojima je Meghan razgovarala o medijskoj slici 'ljute crne žene'. Svaki podcast tematski obrađuje problem s kojim se publika može povezati pa je iznimno zanimljiv i privlači velik broj slušatelja.

Osim razgovora s popularnim gostima, Meghan često ispriča i neku crticu iz vlastitog života. Takve priče slušateljima daju uvid u život kraljevske obitelji iz druge perspektive. Također, Vojvotkinja je otkrila kako je njoj bilo promijeniti svoju karijeru zbog ljubavi, ali i kako je promijenila mišljenje o vlastitoj rasi kada je počela izlaziti s princem Harryjem. Otkrila je ponešto i o svojim kompleksima s kojima se suočavala ambicioznošću.

  • +6
Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

'Nikad nisam imala nekoga s kim bi sjedila za ručkom. Uvijek sam bila pomalo sama i jako sramežljiva i nisam znala gdje se uklapam. I tako sam samo ... rekla: 'OK, pa ću onda postati predsjednik multikulturalnog kluba i predsjednik studenata druge godine i pridružiti sefrancuskom klubu.' I tako sam imala sastanke u vrijeme ručka. Tako da nisam morala brinuti s kim ću sjediti ili što ću raditi jer sam uvijek bila jako zaposlena.' otkrila je Meghan u jednoj od epizoda.

Dodjela nagrada će se održati 6. prosinca, a u konkurenciji su: 'Conan O'Brien Needs A Friend', 'Not Skinny But Not Fat', 'SmartLess' i 'Why Won't You Date Me?'.