neki novi detalji

Meghan Markle otvorila dušu u podcastu s Paris Hilton, kaže da su je 'tretirali kao fuficu'

18.10.2022 u 14:20

Bionic
Reading

Vojvotkinja od Sussexa pokrenula je svoju prvu podcast seriju, Archetypes, krajem kolovoza. Ondje približava se širem auditoriju i raspravlja o problemima s kojima se suočavaju obični ljudi diljem svijeta. U novom izdanju podcasta s Paris Hilton pod nazivom 'Breaking Down the Bimbo'

Vojvotkinja od Sussexa rekla je da je zahvalna na radu dok se pokušavala probiti kao glumica i 'plaćala račune' - ali se 'nije dobro osjećala'. Meghan Markle je rekla da želi da se njezina djevojčica Lilibet cijeni prvenstveno zbog pameti, a ne zbog njezine ljepote ili tijela, kao što se ona osjećala u showu Deal or No Deal, gdje se pojavila u 34 epizode.

Meghan se prije 16 godina pojavila ondje u drugoj sezoni (kao hostesa s kovčegom punim novca u igri na sreću), a napustila je show usred sezone 2006. godine.

'Nije mi se sviđalo osjećati se biti svačija. Tako sam se osjećala u to vrijeme jer sam bila svedena na riječ 'fufica'. Otkrila je otkrila je da su ona i ostale žene u showu bile prisiljene ići na razne tretmane ljepote, uključujući 'dodatke u grudnjaku' i umjetne trepavice. Rekla je: 'Čak smo svaki tjedan dobivali bonove za sprej za sunčanje jer je postojala ideja kako bismo točno trebali izgledati'.

  • +3
Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: FARRELL / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Meghan se nakon toga pojavila u odvjetničkoj seriji ‘Suits’, točnije u ulozi Rachel Zane. 'Bila sam okružena pametnim ženama, ali na kraju bih otišla s ovom rupom u želucu. Kao što sam rekla, bila sam zahvalna na poslu, ali ne na tome kako sam se zbog njega osjećala', ponovila je supruga princa Harryja.

  • +6
Meghan Markle i princ Harry Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia