ZAVARALI JAVNOST?

Jedna je snimka otkrila sve: Čini se da Meghan nije u svađi s Kate Middleton, već sa sasvim drugom osobom

28.12.2018 u 14:30

Bionic
Reading

Svađa s britanskog dvora ne prestaje zabavljati javnost, a nakon bezbroj napisa o netrpeljivosti između dviju šogorica, Meghan Markle i Kate Middleton, čini se da je istina sasvim drugačija

Božić u kraljevskoj obitelji, osobito zajednički odlazak u crkvu, bio je pod posebnim povećalom javnosti, ponajviše zbog odnosa koji iz dana u dan sve više zabavlja obožavatelje najpoznatije britanske obitelji. Prema izvorima bliskih obitelji, po naredbi kraljice Elizabete II i princa Charlesa, dvije su vojvotkinje, ona od Sussexa i ona od Cambridgea, na svoja lica morale navući svoje najbolje maske i odglumiti da nikakve netrpeljivosti među njima nema.

  • +2
Kate Middleton i Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Meghan Markle i Kate Middleton svim su se silama trudile prikazati kako se njih dvije zapravo slažu jako dobro, a igrokaz za javnost nasmijao je sve. Naravno, stručnjaci za govor tijela odmah su razotkrili sve, no ono što je nakon toga oduševilo javnost jedna je snimka izlaska dvojice braće i njihovih supruga iz crkve svete Marije Magdalene u Sandringhamu.

I osobi koja nema pojma ništa o odnosima među članovima kraljevske obitelji jasno je kao dan da nesuglasice postoje, a u 'okršaju' čini se nisu dvije šogorice, već Meghan Markle i njezin šogor, princ William. Po izlasku iz crkve vojvotkinja od Sussexa našla se odmah pored budućeg kralja te je odlučila započeti s njim konverzaciju, no ono što je on potom učinio, iznenadilo je sve, pa tako i samu Meghan Markle.

Naime, princ William odlučio je u potpunosti izignorirati Meghan Markle, praveći se da ima problema sa šalom, uzaludno ga pokušavajući popraviti, a potom se brzo izmaknuo kako bi njegova supruga Kate Middleton stala između njega i Meghan.