DUGOROČAN PLAN

Kim Kardashian si je zacrtala postati najboljom prijateljicom Meghan Markle

31.12.2018 u 11:00

Bionic
Reading

Reality zvijezda Kim Kardashian želi biti bliskija s britanskom kraljevskom obitelji. Vrata kraljevskih dvora odškrinut bi joj trebala donedavna zemljakinja Meghan Markle, tvrde upućeni, kojoj Kim planira postati najbolja prijateljica

Princ Harry i Meghan Markle na proljeće očekuju svoje prvo dijete, za koje će prema običajima primiti brojne poklone od slavnih osoba iz cijeloga svijeta pa Kim tu vidi svoju šansu za ostvarenje zacrtanih ciljeva.

'Kraljevska prinova je izvrsna prigoda da podsjeti Meghan i Harryja kako su ona i Kanye iskreni i pažljivi ljudi, ali i da se izdvoji od drugih poznatih koji će slati poklone nečim doista impresivnim', rekao je za Radar izvor blizak reality zvijezdi.

Stoga Kim u posljednje vrijeme puno vremena provodi tražeći idealan poklon, a potragu je usmjerila prema dijamantnom nakitu za bebe, kristalnim dekoracijama za dječji kutak i dizajnerskim bodijima za bebe.

Uvjerena je da će ona i Meghan jednoga dana biti najbolje prijateljice, i prema tvrdnjama izvora, svjesna je da je to dugoročan projekt pa se izdaleka priprema ne bi li impresionirala vojvotkinju od Sussexa kad joj se za to pruži prilika.

Pitanje je samo koliko je Meghan Markle spremna na nova prijateljstva nakon što je zbog nepovjerenja morala suziti krug svojih prijatelja iz života prije princa Harryja, pa čak i redefinirati pojam svoje obitelji.

MODNA IKONA DANAŠNJICE

Meghan Markle modno ne griješi, a ovo su njezina najbolja izdanja

Pogledaj galeriju

A teško da joj u materijalnom smislu Kim Kardashian može ponuditi nešto što joj njezina nova kraljevska obitelj ne može dati.

Pa čak i da uspije postati najbolja prijateljica s Meghan Markle, kakve su šanse da se članovi kraljevske obitelji, koji jako drže do svoje privatnosti i pomno biraju prijatelje, zbliže s osobom čija obitelj ima vlastiti reality show u kojem dokumentiraju svaki intimni detalj iz svog života i za koju je privatnost samo pojam iz rječnika?

  • +5
Kim Kardashian Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia