ipak popustila

Kako bi popravili odnose, princ Harry ipak je sudjelovao u lovu, no sve pod nadzorom Meghan Markle

27.12.2018 u 15:05

Bionic
Reading

Iako se pričalo da će princ Harry propustiti tradicionalni lov s bratom i ocem ne bi li ugodio trudnoj supruzi, scenrij se promijenio pa se u šumi našla i sama Meghan, velika ljubiteljica životinja

Boxing Day, kod nas poznatiji kao blagdan svetog Stjepana u kraljevskoj se obitelji obilježava odlaskom u lov, u kojem prisustvuju muški članovi obitelji. Tu tradiciju prošle je godine princ Harry propustio zbog svoje supruge Meghan Markle, a najavljivalo se kako će isto učiniti i ove.

No kako piše Daily Mail, odvažni Harry ipak je s bratom Williamom i ocem princom Charlesom otišao u tradicionalni lov.

Lov,itekako uznemiruje trudnu vojvotkinju, inače veliku ljubiteljicu životinja te protivnicu ubijanja životinja i nošenja krzna. Zato ovakva kraljevska razonoda Meghan niti najmanje ne zanima, ali kako bi smanjila ionako postojeće tenzije u novoj obitelji, odlučila je popustiti.

  • +2
Kate Middleton i Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'Nakon obilnog doručka, muškarci su otišli na pucanje. Spremili smo im bogat meni kako bi bolje izdržali višesatno hodanje po hladnoći i blatnim boljima', opisao je jedan od članova osoblja. Trudna Meghan za to je vrijeme ostala na toplom, u rezidenciji Sandringham, a vojvotkinja Kate Middleton boravila je u nekoliko kilometara udaljenoj palači Anmer Hall,pazeći na svoje troje djece. No malo prije ručka, Meghan se pridružila lovcima. U pratnji kraljice Elizabete i princa Philipa stigla je u šumu u Range Roveru.

Smjestili su se u brvnaru ured šume koja je isto tako poslužila lovcima za odmor. Princu Charlesu se pridružio i mlađi brat princ Andrew koji je ove godine poveo i svog novopečenog zeta, Jacka Brooksbanka, muža princeze Eugenie.

'Iako više nije u stanju ići u lov, princ Philip obožava biti dio ove tradicije, a isto tako i kraljica', rekao je jedan od članova osoblja palače.

Nakon kratkog predaha muškarci su nastavili s lovom, a Kate i Meghan pridružile su se kraljici na čaju u palači.