ODREDIŠTE IM JE NIZOZEMSKA

Meghan Markle i princ Harry pakiraju se i kreću prema Europi, no do Londona ni ovoga puta neće stići

12.04.2022 u 16:18

Bionic
Reading

Nakon poduže pauze od putovanja izvan Amerike, Meghan Markle i princ Harry spremni su za prekooceanski let. Konačna destinacija - Nizozemska, a razlog je dobro poznat

Kako je glasnogovornik vojvode i vojvotkinje od Sussexa potvrdio, Meghan Markle pridružit će se princu Harryju u Nizozemskoj i to u prvim danima ovogodišnjih Invictus igara, internacionalnog sportskog natjecanja koje je osnovao upravo kraljičin unuk i to u čast ranjenim vojnicima i veteranima.

Ove godine Invictus igre održat će se od 16. do 22. travnja u nizozemskom Hagu. Ovo inače nije prvi susret Meghan Markle s ovim igrama. Naime, upravo su Invictus igre, održane 2017. u Torontu, bile mjesto njihovog prvog službenog pojavljivanja u javnosti kao ljubavnog para. Samo dva mjeseca kasnije par je objaivo i zaruke.

  • +9
Princ Harry i Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Inače, ovogodišnje igre u Nizozemskoj već su se trebale održati u 2020. godine, no zbog pandemije koronavirusa bile su odgađane sve do sada. 

Zanimljivo je kako Harry stalno odgađa povratak u London, opravdavajući se stvarima poput da se tamo ne osjećaju sigurno i da im je potrebno dodatno osiguranje, dok je na poziv iz Nizozemske bez razmišljanja odgovorio potvrdno.