ELLEN DEGENERES

Krug se zatvara: Jennifer Aniston bila je prva gošća njezinog showa, a nakon 19 godina bit će i posljednja

11.05.2022 u 15:30

Bionic
Reading

Kako je otkriveno u službenoj najavi talk showa Ellen DeGeneres, posljednja epizoda istoga biti će prikazana 26. svibnja, a gošća, kojoj je pripala čast da zadnja gostuje kod Ellen, je Jennifer Aniston

Nakon punih 19 godina talk showu Ellen DeGeneres, koji je ugostio najveće zvijezde današnjice i u kojem te iste zvijezde nisu se libile pokazati u drugom svjetlu, došao je kraj. Posljednja epizoda već je spremna i bit će prikazana 26. svibnja, a u njemu će se pojaviti i brojni celebrity.

Bit će tu Oprah Winfrey, Julia Louis-Dreyfus, Mila Kunis, Kate McKinnon, Justin Timberlake, Keith Urban, Zac Efron, Sean 'Diddy' Combs, Luke Bryan, Kerry Washington, Brad Paisley i Bruno Mars, kao i Pink i Billie Eilish. Ipak, posebnu čast dobila je omiljena holivudska glumica i mnogima najdraža 'prijateljica', Jennifer Aniston.

  • +3
Jennifer Aniston, Ellen DeGeneres Izvor: Profimedia / Autor: Grab / Ferrari / Profimedia

Upravo je ona prije 19 godina bila prva gošća Ellen DeGeneres, a sada će biti i posljednja. Inače, posljednje pojavljivanje Jennifer Aniston ujedno će biti i 20. put da je glumica gostovala u popularnom showu.

Elle DeGeneres još je u svibnju 2021. najavila kako će, nakon što se suočila s optužbama za maltretiranja zaposlenika na setu, a koja je dovela do interne istrage Warner Brosa, njezin show prekida s daljnjim snimanjem u 2022. godini.