DIVNA VIJEST

Matija Cvek postao otac - stigla je djevojčica

27.02.2024 u 17:59

Bionic
Reading

Nakon što je održao nezaboravni koncert na splitskim Gripama, a potom i u zagrebačkoj Tvornici, pjevač Matija Cvek postao je i otac. Njegova djevojka Miriam Cikron rodila je djevojčicu i usrećila poznatog glazbenika

Kao najljepši dar u mjesecu ljubavi, netom nakon koncerata u Splitu i Zagrebu, pjevaču Matiji Cvek stigla je ona - djevojčica koju je rodila njegova djevojka Miriam Cikron.

Sretna vijest da je pjevač postao otac brižno se čuvala od javnosti, vjerojatno jer je Cvek želio u tim prvim trenucima sam uživati u tome, no, kako to već biva, lijepe vijesti brzo se šire, pa se tako proširila i ova.

Čestitke dragih prijatelja stigle su i do medija kao najbolja potvrda dolaska prinove.

'zapalio' dvoranu

Matija Cvek napravio odličan štimung na koncertu u Splitu, pogledajte atmosferu

Pogledaj galeriju

Da mu stiže kćer, Cvek je potvrdio sam, nekoliko dana prije koncerta na splitskim Gripama, kada je rekao:

'Ja sam u tome potpuno i ništa više drugo nije važno. Jedva čekam! Rekao sam da ću to sve zadržati za sebe, u krugu svoje obitelj, ali ipak ću vam otkriti da nam je nova najdraža boja roza. Ime vam neću reći, mogu samo dodati kako smo se brzo i jednoglasno dogovorili oko toga.'

Inače, Cvekova partnerica Miriam Cikron je koautorica ilustracije za njegov posljednji album, a ono što se o njoj zna jest da je završila Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Prije tri godine okušala se u 'glumačkim vodama' pojavivši se u spotu benda Divlje jagode za pjesmu 'Nemam ništa protiv'.