pjevačka zvijezda

Matija Cvek pokazao fotografiju iz mlađih dana uz priču o svojoj karijeri

31.01.2024 u 14:23

Bionic
Reading

Jedan od najizvođenijih i najtraženijih glazbenika već deset godina predano gradi svog glazbeni put koja je ovjenčan brojnim nagradama. Glazbom se bavi od djetinjstva, a s 20 godina nastupio je na Runjićevim večerima. Karijera ga dalje vodi u show 'Volim Hrvatsku' gdje je pjevao prateće vokalebaš ako i pjevajući sa Jacquesom Houdekom

Matija Cvek je u svojoj zadnjoj objavi na Instagramu pokazao crno bijelu fotografiju uz priču o svom glazbenom putu.

'Nije sve bilo cvijeće, ali cmoljim kroz slike i sve te godine i opet mogu zaključiti da sam se nauživao i upio sve što sam mogao. Ne bih promijenio jedan dan', napisao je glazbenik i nastavio: 'Dolaze novi brutalni klinci, puno bolji nego kaj sam ja ikad bio. Volio bih da im trend bude sklon, pjevački i kvalitetan pa da sjaje kako treba i da se skupimo svi na nekom ozbiljnom sviračkom festivalu i razbijemo pred ljudima koji vole pjevače, entuzijaste i muzikante'.

Dotaknuo se i koncerta kolege Tome jer, kako piše, pop glazba je dobila ozbiljnog izvođača i autora. 'Baljezgam, a nitko me ništa nije pitao - znam, ali baš me briga, veseli me jer mi se čini da će biti zanimljivo narednih godina', objasnio je Matija. Pratiteljima je poručio da slušaju 'otvorenog uma, pozitivno nastrojeni prema svemu što od nečijih misli nastane' te da izvođače hvale ili vrijeđaju kada ih dožive uživo.

dobra atmosfera

Koncert za pamćenje: Matija Cvek oduševio mostarsku publiku

Pogledaj galeriju