NAJVEĆA NAGRADA

Matija Cvek otkrio kakva je malena Lota, ali i kako se snašao u mijenjanju pelena

26.03.2024 u 11:00

Bionic
Reading

Prije točno mjesec dana pjevač Matija Cvek po prvi je puta postao otac. Sa svojom životnom partnericom Miriam Cikron dobio je kćerkicu kojoj su, kako je otkrio tijekom svog koncerta dva dana nakon njezinog rođenja, dali ime Lota

Na ovogodišnjoj, 31. dodjeli glazbene nagrade Porin pojavio se i novopečeni otac, pjevač Matija Cvek, koji je ove godine kući ponio nagradu za najbolji pop album. Ta mu nagrada još više znači jer je istu posvetio svojoj mjesec dana kćerkici Loti.

'Ma ona je najbolja na svijetu, to mi je najveća nagrada. Pa dobro, ovo s pelenama nije tak...Kad se ufuraš, ide to skroz ok', izjavio je za In magazin Matija Cvek.

Podsjetimo, malena Lota rodila se 27. veljače, nakon što je Cvek održao nezaboravni koncert na splitskim Gripama, a potom i u zagrebačkoj Tvornici.

Da mu stiže kćer, Cvek je potvrdio sam, nekoliko dana prije koncerta na splitskim Gripama, kada je rekao:

Matija Cvek Izvor: Pixsell / Autor: Zvonimir Barisin/PIXSELL

'Ja sam u tome potpuno i ništa više drugo nije važno. Jedva čekam! Rekao sam da ću to sve zadržati za sebe, u krugu svoje obitelj, ali ipak ću vam otkriti da nam je nova najdraža boja roza. Ime vam neću reći, mogu samo dodati kako smo se brzo i jednoglasno dogovorili oko toga.'

Inače, Cvekova partnerica Miriam Cikron je koautorica ilustracije za njegov posljednji album, a ono što se o njoj zna jest da je završila Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Prije tri godine okušala se u 'glumačkim vodama' pojavivši se u spotu benda Divlje jagode za pjesmu 'Nemam ništa protiv'.