često je tamo

Mate Rimac posjetio rodno mjesto i s prijateljima iz djetinjstva zaigrao balote

11.04.2023 u 11:40

Bionic
Reading

Domaći inovator i poduzetnik proteklog vikenda, točnije uskršne praznike proveo je u Hercegovini, čime se pohvalio na društvenim mrežama

Direktor Rimac automobila rodom je iz sela Lištani nadomak Livna, a ondje su, naravno pale i fotografije s prijateljima koje je Mate Rimac pokazao svojim oduševljenim pratiteljima na Facebooku.

'Visok sam 189 cm. Bilo gdje na svijetu – to bi bilo visoko. Ali u mom selu sam među najmanjim momcima. Danas na ovoj slici nedostaju mnogi veliki. Uglavnom – ovdje mi je svaka sekunda neprocjenjiva. Posebno igrajući naš ekstremni sport - balote', zaključio je pokazavši koliko mu je godio boravak u rodnom kraju i druženje s momcima.

I’m 189 cm tall. Anywhere in the world - that would be tall. But in my village (Lištani, Livno, Bosnia and Hercegovina)...

Objavljuje Mate RimacNedjelja, 9. travnja 2023.

Neki od njegovih pratitelja hvalili su se kako su u njihovom rodnom mjestu muškarci još viši, a nekima su ipak za oko zapele Rimčeve crvene tenisice koje je bilo teško ne primijetiti. 'Imaš dobre tenisice', pisali su mu na račun obuće.

  • +5
Mate Rimac Izvor: Pixsell / Autor: Luka Stanzl/PIXSELL

Mate često dođe u svoj rodni kraj. U Livnu je osnovao kompaniju Continental Adventure, a ranije pokrenuo i Tehnološki park Linnovate. U planu ima i brojna ulaganja.

Podsjećamo, inovator koji stoji iza 'Nevere' niže poslovne uspjehe, a i u privatnom životu mu cvjetaju ruže. Prije gotovo dvije godine nakon 7 godina veze oženio se s Katarinom Lovrić. Njihovo vjenčanje u Livnu (oboje od tamo vuku korijene, i ondje su se upoznali) lokalci su proglasili vjenčanjem godine.