raznježio se

Najvažniji i najposebniji datum u kalendaru života Massima Savića

10.05.2017 u 10:25

Bionic
Reading

Svima je poznato to da je emotivna veza između očeva i kćeri posebna i jaka. Tako je i u slučaju Massima i njegove kćeri Mirne. Pjevač u svojim intervjuima često ističe da mu je kćer uz suprugu Eni izvor mladosti i njegova najveća ljubav. Svojoj jedinici ponosno je na društvenim mrežama čestitao 25. rođendan fotografijom koja je raznježila njegove brojne obožavatelje

'Najvažniji i najposebniji datum u kalendaru života mame Eni i tate Massima. Mirnin rođendan', napisao je Massimo pored fotografije koja ga pokazuje kao mladog tatu koji nježno grli svoju kćer.

'Ona je zjenica mojeg oka, moj najveći uspjeh. Ona je uspjeh čovječanstva, prirode', izjavio je pjevač ranije dijeleći s javnošću svoju ljubav prema kćeri jedinici.

Mirna Savić je studentica Fakulteta političkih znanosti i voditeljica na radiju koja polako, ali sigurno plovi eterom te je očito da je od oca naslijedila ljubav prema glazbi.

'Stvarno jako dobro pjeva i na jednom tulumu sve je stalo kada je ona zapjevala, ali eto, što god da odluči, što god poželi raditi, neka samo voli ono što radi', otkrio je jednom prilikom Massimo.