sretna i zadovoljna

Martina Tomčić Moskaljov zahvalna zbog protekle godine: 'Dobila sam sve što trebam i želim'

28.12.2022 u 11:25

Bionic
Reading

Čuvena operna pjevačica i članica žirija popularnih televizijskih showova 'Zvijezde pjevaju' i )nedavo završenog) 'Supertalenta', rado dijeli prizore iz privatnog života koje njezini pratitelji dočekuju s veseljem. Sada je otkrila gdje su i s kim ona i suprug otišli na zasluženi odmor i uživanciju

Operna diva Martina Tomčić Moskaljov je kroz video kojeg je objavila na Instagramu pokazala da je sa svojim voljenim suprugom stigla na prelijepu destinaciju u Gorskom Kotaru gdje će 'puniti baterije' narednih dana.

U hashtagu je naglasila da su to kao roditelji zaslužili te u opisu snimke otkrila i poručila: 'Hvala ti 2022! Grlim svaki trenutak! Dobila sam sve što trebam i želim'. U objavi je označila kako je s njima u društvu influencerica, poduzetnica i bivša pjevačica Lana Klingor Mihić sa svojim suprugom Antom koji je Martininu objavu komentirao: 'Društvo, da ste birali, niste mogli bolje'.

Inače, Martina nema naviku dijeljenja obiteljskih fotografija. U braku je od 2003. godine, a u javnosti se vrlo rijetko pojavljuje sa suprugom. Uz kćer Rebeku, imaju i sina Nou.

'Suprug i ja smo strahovito emotivni i strastveni. On uživa u kazalištu kad sam ja tamo, a ja uživam s našim pesekom i njegovim poslom koji uključuje brigu, njegu i skrb za pse. Tako da je emocija ta koja nas je povezala, emocija je ta koju i danas živim sa svojom obitelji i svojom publikom na sceni', ranije je otkrila za tportal.

  • +3
Martina Tomčić Moskaljov Izvor: Cropix / Autor: Tom Dubravec / CROPIX