šarmantna voditeljica

Marta Šimić Mrzlečki odradila slavlje u obitelji, dobila najslađu čestitku

23.02.2022 u 09:07

Bionic
Reading

Simpatično lice središnje informativne emisije HRT-a iznenadila je i oduševila još jednom objavom iz privatnog dijela života. Pratiteljima na društvenim mrežama je pokazala da je proslavila 45. rođendan i tko joj je uputio najljepše želje

'Imam sretan dan. Imam rođendan. Ma imam sve', poručila je Marta Šimić Mrzlečki u najnovijoj objavi, a pokazala je čestitku koju joj je dao njezin sin Adam. Dječak je nacrtao tortu sa srcima i svojoj mami tako pokazao ljubav uz poruke 'volim te'.

'Ako nisi sretan privatno, ne možeš biti uspješan na poslu. Meni je obitelj uvijek bila najveća potpora, vjeruju u mene i zahvaljujući njima guram naprijed', izjavila je lijepa slavljenica ranije za tportal. Marta je poprilično samozatajna i nije pretjerano aktivna na društvenim mrežama. 'Ne volim se isticati, smatram da radim javni posao i to je dovoljno. Zahvaljujući društvenim mrežama ionako svi mogu jako brzo postati popularni pa ispada da je u Hrvatskoj teško ostati nepoznat. Privatni život treba ostati privatni i ne treba ga svima servirati na pladnju, rekla nam je.

Podsjetimo, završila je Gimnaziju Petra Preradovića Virovitica i Fakultet političkih znanosti u Zagrebu, a dulje od desetljeća radi na Hrvatskoj radioteleviziji, prvo kao novinarka i voditeljica bjelovarske Županijske panorame, a potom kao voditeljica emisije 'Dobro jutro, Hrvatska' te urednica i voditeljica emisije Hrvatska uživo. Posljednjih godina voditeljica je Dnevnika te jedna je od voditeljica Glazbenog festivala Pjesme Podravine i Podravlja u Pitomači.

  • +3
Marta Šimić Mrzlečki Izvor: Pixsell / Autor: Luka Stanzl/PIXSELL