obožava zimu

Snježne radosti i prizor koji topi srca: Marko Tolja sa svojim sinom uživa u zimskom ugođaju

11.01.2021 u 11:13

Bionic
Reading

Snijegu se najviše raduju najmlađi, a izuzetak nisu ni oni nešto stariji. Ako je suditi po njihovim objavama po društvenim mrežama, to što je posljednjih dana snijeg zabijelio neke krajeve Hrvatske brojni poznati su iskoristili da sa svojim mališanima i članovima obitelji uživaju u igri i aktivnostima na snježnom pokrivaču

Ljubitelji snježnih radosti, sanjkanja, skijanja, grudanja i valjanja po snijegu pripremili su sve svoje rekvizite te su protekli vikend iskoristili u krajevima gdje je ima snijega. Poznati su naravno svoje 'bijele' dogodovštine podijelili na društvenim mrežama. Među njima se našao i Marko Tolja.

  • +3
Marko Tolja Izvor: Pixsell / Autor: Milan Sabic/PIXSELL

Riječki glazbenik pokazao je kratki video na kojoj sa svojim sinčićem u naručju uživa u večernjoj šetnji po snijegu i poteže granu punu snijega koja pada po njima. 'Tuširanjeeeee', napisao je pored snimke koja je osvojila srca njegovih oduševljenih pratitelja.

'Iako sam apsolutno ljetni tip, veselim se i snijegu jer sam pravi skijaški fanatik. Doduše, više volim kada odem negdje na snijeg skijati se nego da snijeg dođe k meni u grad', ranije je izjavio uspješni Riječanin. U prosincu je pak objavio story u kojem traga za snijegom, ali i objavu u kojoj pjeva božićne pjesme malom snjegoviću.