SURVIVOR

Marko izbačen iz plemena zbog Milana

  • Autor: M. C.
  • Zadnja izmjena 20.04.2012 08:26
  • Objavljeno 19.04.2012 u 23:00
Marko

Marko

Izvor: Promo fotografije / Autor: RTL

Iako su na plemenskom savjetu svi glasali za Milana, on je imao imunitet i ispao je Marko koji je imao jedan negativan glas s prošlog savjeta

Milan je plemenu pričao kako je bilo na otoku odbačenih koji je posjetio dok je tražio imunitet. Dodao je da je to bila interesantna potraga, ali nikome nije želio reći da ga je pronašao.

Za to vrijeme u Matambu Sebastijan je razmišljao što će se na plemenskom savezu dogoditi s Milanom i Vladom, a ostali članovi plemena misle da je Milan ugrožen za izbacivanje.

Odbačeni su opušteni i Stanija i Jelena kupaju se u toplesu, ali brzo dolazi do razmirice između Stanije i Žarka

Oni su u napetim odnosima, a Jelena objašnjava da je to zbog problema iz starog plemena. Raspravljali su se oko Žarkovog mišljenja da ona nije spremna za takav šou. Ona mu to ne može pustiti i ističe da nije razmažena jer može bez stvari poput šampona ili sapuna te se dobro uklopila na otoku odbačenih. Mia brani Staniju i govori da su to još djeca, ali Žare ne popušta i kaže da djeca nisu za 'Survivor'.

RTL

RTL

Izvor: tportal.hr / Autor: Tportal

Milan
Žare se sukobio i s Mijom rekavši joj kako je Maja Lena veći heroj od svoje majke i da su Leni možda i u plemenu rekli da će se jako ljutiti na nju kada se susretnu.

Ava se ne boji ispadanja na plemenskom savezu, ali joj je teško pao poraz u borbi i razmišlja koga će izbaciti, Marka ili Milana. Neven samo dodaje da Ava voli dramatizirati jer je to u njenom stilu. Siguran je da je starleta već donijela odluku. Stanija misli da će Avino mišljenje možda promijeniti Vlada u kojeg je ona zaljubljena pa onda neće glasati za Milana.

Jelena sumnja da će Marko doći k njima i usput ga ismijava kako njemu hrana i ne treba jer se on bavi humanitarnim radom i da je poput Ghandija pa neće biti teško hraniti još jedna usta.

Sebastijan i Aleks razgovaraju kako je Marko zaključio da žene nisu ravnopravne. Aleks priznaje da sve žene u plemenu jedva čekaju da dođe do ujedinjenja, ali to ne žele reći naglas. Ona Sebastijanu objašnjava da se žene previše opterećuju i tračaju, a Stanija je primjer kada je bezrazložno dignula prašinu zbog sebe na plemenskom savjetu i zato bila odbačena.

Na novom plemenskom savjetu raspravljalo se o načinu glasanja prošli put po sistemu brojalice. Vlada je rekao da se to više neće dogoditi jer je ovaj put 80 posto siguran za koga će glasati. Milan je voditeljima objašnjavao da se koristio brojalicom jer se nikako nije mogao odlučiti između troje natjecatelja i na kraju je odabrao Martinu. Na pitanje voditelja je li Milan iskreno rekao kako je birao koga će izbaciti, Marko je rekao da niti jedna priča u 'Survivoru' nije iskrena.

Neven je priznao da je prošli put o ispadanju Žareta bilo razgovora, ali da svaki dio starog plemena za sebe raspravlja koga će odbaciti iako to nisu definitivni dogovori. Razočarali su ga Kristina, Nikola i Radovan koji su se stopili s drugim plemenom, a Ognjena smatra manipulatorom koji ne igra po pravilima. Milan je priznao da je ugrožen, a isto je za sebe mislio i Marko.

Nakon što su svi glasali, Milan je upotrijebio tajni imunitet pa su se svi glasovi protiv njega poništili. Iako su svi glasali za njega, Marko je izbačen jer su se glasovi poništili, a on je imao jedan glas s prošlog savjeta. Idući put na plemenski savez Milan dolazi s jednim glasom koji mu je kletvom ostavio Marko.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!

Napiši ovdje što ti misliš o ovoj temi