MISIJA LJUBAVI

Marko i Ornela u akciji osvajanja Rine i Mrkve

  • Autor: tportal
  • Zadnja izmjena 01.12.2008 09:38
  • Objavljeno 30.11.2008 u 22:00
Tportal

Tportal

Izvor: tportal.hr / Autor: Tportal

Bigi je ovaj tjedan osmislio tajne misije koje će zasigurno zagrijati atmosferu u kući
Tportal

Tportal

Izvor: tportal.hr / Autor: Tportal

Ornelinje zadatak u tome da se pretvara da je zaljubljena u Mrkvicu. Mora ganekoliko puta izmasirati po cijelome tijelu i otvoreno flertovati snjim Rini pred nosom. Usto mora raditi na tome ublaži Mrkvičineosjećaje prema Rini, pa pred svima mora o Rini cinično govoriti iponašati se prema njoj na prezriv način.

Rina mora priznati Bigiju da je ljubomorna, pa će Ornelina misijabiti ispunjena. Ornela se ubrzo bacila na posao te na velikom krevetumasirala Mrkvu, kada je u sobu uletjela Rina i odvukla je s njegapitajući je što to radi.

Tportal

Tportal

Izvor: tportal.hr / Autor: Tportal


 

Markovase misija sastoji od toga da mora braniti Rinu u svim situacijama,hvaliti ljepotu njene kose. Štoviše, kosu joj mora iščetkati u čakstotinu poteza te za nju pripremati posebno aranžirana jela. Takođerjoj mora izraditi poklon koji će joj romantično uručiti uznedvosmislenu izjavu ljubavi.

 

Počeoju je salijetati komplimentima koji nijednoj ženi ne bi bili mrski teje rekao da zna plesti riblju kost obećavši joj da će je 'lijeporaščešljati i isplesti joj pletenicu'.

I Ornela i Marko će u slučaju neuspjeha tajnih misija izgubiti novac koji su osvojili u prošlotjednom 'higijenskom izazovu'.

Pratite nas na društvenim mrežama:

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!