svima se zahvalio

Mario Petreković otkrio da je s nedavno rođenom kćeri završio na hitnoj: 'Sinoć smo završili u istoj bolnici'

11.04.2022 u 21:05

Bionic
Reading

Voditelj i komičar Mario Petreković i stomatologinja Aleksandra Kramberger krajem ožujka postali su roditelji još jedne djevojčice. No, obiteljsku idilu omeo je odlazak na hitni prijem jedne zagrebačke bolnice

'Nakon sto nam je predivna prof.Košec iz Vinogradske pomogla da nam Una dođe, sinoć smo završili u istoj bolnici na hitnoj. Sada je sve u redu, ali imam potrebu javno se zahvaliti sestri Mariji i doktoru Kataviću, skup s ostalom braćom i sestrama s hitnog odjela pedijatrije na stručnosti i preljubaznosti te ostalim ljudskim vrlinama koje nam danonoćno pružaju,' napisao je Mario u objavi na svom Instagram profilu.

Poznati komičar nije otkrio zašto je malena Una završila na hitnom prijemu, a u postu je objavio i fotografiju na kojoj pozira s medicinskim sestrama te se svima zahvalio.

Podsjetimo, Mario Petreković i Aleksandra Kramberger sve do kraja siječnja ove godine uspješno su krili kako očekuju svoje drugo dijete, a malena Una rođena je krajem prošlog mjeseca. Par koji je u vezi od 2018. godine prvo dijete, također djevojčicu, kojoj su dali ime Marla dobili su prije godinu i pol. Lijepu Slovenku Petreković je predstavio na premijeri filma 'Comics Sans' u kinu Europa. Aleksandra je doktorica stomatologije, a na studij na Stomatološkom fakultetu u Zagrebu stigla je iz Murske Sobote.

  • +2
Mario Petreković Izvor: Pixsell / Autor: Davor Javorovic/PIXSELL