STIŽE BEBA

Haljina je otkrila dobro čuvanu tajnu: Mario Petreković i Aleksandra Kramberger ponovno su u slatkom iščekivanju

28.01.2022 u 16:53

Bionic
Reading

Nakon što su u kolovozu 2020. dobili prvo zajedničko dijete, djevojčicu koju su nazvali Marla, komičar Mario Petreković i stomatologinja Aleksandra Kramberg uskoro će dobiti drugo dijete

Fotografima, okupljenima na komemoraciji za preminulog Akija Rahimovskog u Maloj dvorani Vatroslava Lisinskog, nije promakla jedna sretna vijest u tužnom danu. Među mnogim poznatim licima našlo se i ono komičara Marija Petrekovića, koji je tamo stigao sa svojom suprugom, stomatologinjom Aleksandrom Kramberger koja nije mogla sakriti trbuščić koji se dobro nazirao ispod crne haljine.

Vijest da će uskoro dobiti drugo dijete znao je, očito, tek uži krug ljudi, no zbog pojavljivanja na komemoraciji sada su to podijelili s hrvatskom javnosti.

Par, koji je u vezi od 2018. godine i svoju vezu čuvaju podalje od znatiželjnih očiju javnosti, prvo su dijete, kćerkicu Marlu, dobili u ljeto 2020. godine. Malena Marla inače je velika zvijezda na Petrekovićevom Instagram profilu, gdje dogodovštine oca i kćeri posebno oduševljavaju njegove pratitelje.

Mario Petreković i Aleksandra Kramberger Izvor: Pixsell / Autor: Emica Elvedji/PIXSELL

Stiže li još jedna djevojčica, ili je ovoga puta riječ o dječaku, doznat ćemo u idućim mjesecima, a ono što se mora priznati je da Aleksandri trudnoća dobro stoji.