otkrili su i ime

Mario Petreković i Aleksandra Kramberger dugo su skrivali trudnoću, a sada je u njihov dom stigla još jedna djevojčica

29.03.2022 u 18:25

Bionic
Reading

Voditelj i komičar Mario Petreković i stomatologinja Aleksandra Kramberger po drugi put su postali roditelji. Sretnu vijest ponosni otac objavio je na društvenim mrežama, a vesele obiteljske fotografije popratio je šaljivim opisom

Mario i Aleksandra sve do kraja siječnja ove godine uspješno su krili kako očekuju svoje drugo dijete, a sada je u njihov dom stigla još jedna djevojčica. Naime, poznati komičar na svom Facbook profilu s prijateljima i pratiteljima podijelio je sretnu vijest te uz dvije fotografije napisao: 'Drugo pa Una...za sad. Ak' gorivo opet poskupi slijedeći utorak možda će se zvati Ina. Dodao je i emotikon srca te tagirao svoju partnericu, stomatologinju Aleksandru Kramberger.

Prema svemu sudeći par, odlično se snašao u ponovnoj ulozi roditelja. Na objavljenim fotografijama Mario i Aleksandra nasmiješeni, vedri i dobro raspoloženi poziraju s malenom Unom, a u komentarima su se samo nizali čestitke i dobre želje. 'Čestitam od srca, predivno ime', 'Čestitam, predivni ste, a posebno Una', 'Čestitke roditeljima', 'Bravo', 'Prekrasni ste svi, a osovit Una', pisali su im oduševljeni pratitelji.

Inače, Mario i Aleksandra prvi put su postali roditelji prije godinu i pol kada je Aleksandra rodila djevojčicu Marlu. Par je u vezi od 2018. godine, a lijepu Slovenku Aleksandru Kramberger, Petreković je predstavio iste godine na premijeri filma 'Comics Sans' u kinu Europa. Aleksandra je doktorica stomatologije, a na studij na Stomatološkom fakultetu u Zagrebu stigla je iz Murske Sobote. Par ne otkriva detalje veze u javnosti, no poznato je kako oboje uživaju u adrenalinskim sportovima, Maro na društvenim mrežama često objavljuje dogodovštine s Marlom koja je već postala zvijezda njegovog profila na društvenim mrežama.

Mario Petreković i Aleksandra Kramberger Izvor: Pixsell / Autor: Slaven Branislav Babic/PIXSELL