prvi autorski projekt

Mario Mlinarić se vraća na male ekrane i poručuje: 'Potrebno je vrlo malo da bi se dobro osjećali'

26.03.2021 u 12:54

Bionic
Reading

Već dugi niz godina potiče na početak zdravog života uz pravilnu prehranu i treninge. Osim po ulogama u sapunica i sudjelovanja u reality showovima, gledatelji su ga zavoljeli kroz tri uspješno odrađene sezone 'Života na vagi'. Sada se Mario Mlinarić na televiziju vraća prvim autorskim projektom 'Zdrav život postaje navika'

Magistar kineziologije, profesor tjelesne i zdravstvene kulture autor je i voditelj nove rubrike IN magazina. 'Zdrav život postaje navika' nova je lifestyle rubrika koja će gledatelje jednom tjedno gledateljima na zabavan način približiti kako živjeti zdravije i sretnije.

  • +4
Mario Mlinarić Izvor: Pixsell / Autor: Sanjin Strukic/PIXSELL

Kroz igru, zabavne sportske i edukativne sadržaje, proputovat će Lijepu našu, pokazati neke od najljepših krajeva te brojne povijesne i kulturne znamenitosti. Dio emisije činit će i kreativni treninzi te zdravstveni savjeti putem kako unaprijediti životne navike koje utječu na naše zdravlje i raspoloženje.

'Želja mi je pokazati kako je potrebno vrlo malo da bi se dobro osjećali. Rubrika će biti svestrana; bit će tu sporta, povijesti, kulture, zdravih navika i lijepih putovanja, sve uz puno šale i smijeha. Teoriju ćemo oplemeniti s puno zabave i praktičnih primjera, prisjetiti se nekih univerzalnih vrijednosti i pokazati kako možemo zdravo i sretno živjeti', poručio je Mario Mlinarić koji će među ostalim ssmisliti i pokazati kako učinkovito odraditi određen trening, što sve dobroga donosi vježbanje, te kako se pravilno hraniti i održavati svoje zdravlje na visokoj razini. U svojoj će rubrici Mario ugostiti i učenike koji su ostvarili velike sportske i školske uspjehe, a prvu rubriku 'Zdrav život postaje navika' moći će se vidjeti 29. ožujka.