NOMINACIJE

Marijana radi sve kako bi ispala, Brendonu žao što je pretjerao

02.06.2011 u 09:00

Bionic
Reading

Neki žele kući, a nekima je žao što su toliko iznervirali stanare. Sad je kasno

Nakon velikih prevrata prošloga tjedna, stanari su jedva dočekali prave nominacije te su bez problema nominirali one koji ih živciraju jer im se nakupilo. Najviše glasova ovoga puta skupili su Brendon, Nirmal i Nemeš, dok je izravno nominirana Marijana.

Nemeš i Marijana zbog kršenja pravila prošlog tjedna nisu mogli nominirati druge stanare, ali je Marijana tijekom jednog razgovora prekrila bubicu i šaputala. Izgleda da je Big Brother na nju istrošio sve bonuse te da više ništa ne prašta. 'Dragi ukućani, ne morate me nominirati, već sam nominirana', rekla je Marijana koja čini se radi sve kako bi ovog vikenda izašla iz kuće.

Za Nemeša su stanari uglavnom glasali zbog bahatog ponašanja koje je dovelo do toga da je njihova nagrada bila nekoliko puta umanjivana, Nirmal je nominiran zbog miješanja tamo gdje mu nije mjesto, zbog toga što trača, laže i neiskren je, a Brendona su stanari optužili da je glavni krivac za lošu atmosferu u kući, a optužen je za laži i spletkarenja.

'Očekivali smo da ćemo biti nominirani. Nema iznenađenja', složno su rekli u ispovjedaonici Nirmal, Marijana i Brendon koji je priznao da je ponekad pretjerao.'Nisam nekad imao granice jer sam svestran i možda sam malo pretjerao, a oni to nisu shvatili i eto', rekao je Brendon, dok je Nirmal bio na rubu plača. Marijana je to podnijela muški.