ŽIVOT NAKON BIG BROTHERA

Marijana presretna s kćeri, Nemeš ide na odmor

  • Autor: Agencija Vlm
  • Zadnja izmjena 29.06.2011 10:03
  • Objavljeno 29.06.2011 u 09:07
Big Brother Nemeš i Marijana

Big Brother Nemeš i Marijana

Izvor: Screenshot / Autor: YouTube Screenshot

U ponedjeljak se navečer Marijana Čvrljak, pobjednica prvog regionalnog Big Brothera, u pratnji oca vratila u obiteljsku kuću u Kninu, gdje ju je čekala njezina dvogodišnja kći Korina

'Ja osobno ne vjerujem da će se pomiriti', rekao je Ivo Kovačević još u Beogradu. Kaže da su sada Marijani potrebna njegova oba

oka jer on se nagledao u svoje 53 godine, a ona treba gledati dalje.

'Naravno da je bila presretna kad je vidjela kćer, to je iščekivala cijelo vrijeme', rekao je tata Ivo Kovačević dok se u pozadini čula vesela vika ukućana koji nisu kontaktirali s Marijanom puna tri mjeseca.

Kontakt sa zetom
Iako je nakon snimki seksa njegove kćeri i Nikole Nemeševića Nemeša u BB kući rekao da je se odriče, Ivo je preuzeo ulogu glasnogovornika pobjednice Big Brothera i kao svaki dobar otac stao na njezinu stranu.

'Trebat će joj još neko vrijeme da se privikne na ovaj stvarni svijet, ali mi smo obitelj. Volimo se i uz nju smo', kaže Marijanin tata. Tijekom njezinog boravka u Big Brother kući bio je u kontaktu s Ivanom Čvrljkom, Marijaninim mužem koji je u ponedjeljak doveo Korinu baki i djedu u Knin, ali još nije porazgovarao sa ženom o brakorazvodnoj parnici koju je pokrenuo.

'U kontaktu sam s njezinim suprugom, to je jedan prekrasan čovjek. Dođe kod mene doma, dovede mi unuku pa ostane za vikend. Izbjegavam njegova pitanja vezana za budućnost, oni će to riješiti sami. Ići će to normalnim tijekom, kako god bude bilo, razvod ili što god. Ja osobno ne vjerujem da će se pomiriti', rekao je Ivo Kovačević još u Beogradu. Kaže da su sada Marijani potrebna njegova oba oka jer on se nagledao u svoje 53 godine, a ona treba gledati dalje.

Nemeš ide na odmor
Marijana je nakon osvajanja 104.700 eura javno izgovorila da i dalje voli Nemeša, a on izbjegava novinare od finalne emisije. 'Nemam vremena za izjave, idem na odmor, možete me dobiti nakon 15. srpnja', kratko je rekao sve tajanstveniji Nemeš.

Marijana i Nemeš u BB kući

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!

Napiši ovdje što ti misliš o ovoj temi