BIG BROTHER

Marijana pokazala pravo lice i koketira s većinom stanara

17.03.2011 u 18:10

Bionic
Reading

Marijana se pridružila Nemešu i priznala da je i ona agresivna kada popije. Predložila mu je da on pazi na nju, a ona će na njega kada donesu alkohol u kuću. Nemeš je to rado prihvatio

Duško je odlučio ostati u BB kući. Rekao je Big Brotheru da su ga njegovi sustanari uvjerili da ostane. Pristao je jer su, dodao je, to sve jako dobri ljudi. Također, rekao je da mu je daleko bolje spavati otkako su promijenili raspored spavanja. Priznao je da mu je bolje na smetlištu nego u kući. Ondje ga je, kako kaže, bilo sram jer se svi kupaju svaki dan, a on to ne može jer bi se prehladio.

Iako Mila javno negira, postoje simpatije između Nikole i nje, što su primijetili ostali stanari. Marijana je konačno pokazala pravo lice i počela koketirati s većinom muškaraca.

Mila je otkrila stanarima da ju je sa 15 godina pretuklo 20 cura! Nirmal je u smetlištu bio pravi džentlmen i Dragani prepustio nove rukavice za čišćenje smeća.

Slavica je stanarima pričala o svome bivšem mužu Arsiju koji ju je čekao 20 godina i da ga se ona u srednjoj školi bojala jer je bio visok, iz grada, a ona cura sa sela.

Uz priču o tulumima, Nemeš je otkrio da ne smije piti jer, kako kaže, tada je jako nezgodan i ne može se kontrolirati. Čak su mu i prijatelji zabranili da se napije dok je u kući.

Marijana se pridružila Nemešu i rekla da je i ona agresivna kada popije te mu je predložila da on pazi na nju, a ona će na njega kada donesu alkohol u kuću. Nemeš je to rado prihvatio. Lester je pak komentirao da nekad zna biti pravi romantik prema ženama, a nekad pravi gad.