STVARNI SVIJET

Marijana moli gledatelje za još mjesec dana

03.04.2011 u 19:41

Bionic
Reading

Nakon provale Tamarinog dečka jedna je osoba bila vidljivo uznemirena. Marijana je poslije toga stalno spominjala svog supruga Ivana Čvrljaka, a sad apelira i na gledatelje da joj daju još mjesec dana u Big Brotheru

Tamarin dečko Slaven je uznemirio duhove svojim neočekivanim upadom u Big Brother kuću. Nije izazvao uzburkane osjećaje samo svojoj djevojci, već je podsjetio i Marijanu da je udana.

Nakon mnogo suza i priče o svom suprugu Ivanu Čvrljaku, Šibenčanka je zamolila gledatelje da joj daju još četiri tjedna u Big Brotheru jer ne smije sad izaći iz kuće. Marijana misli da joj se suprug vraća tijekom sljedećeg tjedna iz Škotske da bi preuzeo njihovu kćer Korinu od Marijanine sestre, no ne zna da je on već u Hrvatskoj. Ni Marijanin otac Ivo ni suprug Ivan ne žele razgovarati s medijima o Marijani.

Dvadesetsedmogodišnja Šibenčanka uvijek je u emisiji govorila samo najbolje o svom mužu, iako to možda nije popratila akcijama. Ostale stanarke nisu bile oduševljene Marijaninim ponašanjem, no Bojana i Slavica sad je tješe i nadaju se da će ostati kako bi ispravila sve greške koje je počinila.

Dodatni stres Marijana je doživjela kad je od Tamarinog dečka Slavena saznala da je se obitelj odrekla te da je njen seks prikazan na televiziji. Tko zna kako bi se osjećala da zna da se mnogi - uključujući i stanare - pitaju je li možda trudna, zbog komentara da je 'bole jajnici i da joj treba ginekološki pregled'?