SORAJA I ANTONIJA ZAKLJUČILE:

Marijana je jadna i bijedna

23.05.2011 u 15:41

Bionic
Reading

Osim što je ovotjedni zadatak unio nemire među stanare BB kuće, na ionako uzburkane odnose loše je utjecao i Emin ponovni izlazak iz kuće oko kojega su glavni zavodnik kuće Nemeš i sve glasnija Soraja započeli žustru raspravu

Nakon što su za Emin povratak u kuću žrtvovali 35 tisuća eura od ukupne nagrade, Ema je u kratkom roku ponovno izbačena. Njezin izlazak i gubitak novca poslužio je kao dobar povod za

još jednu svađu, ovoga puta s Nemešom i Sorajom u glavnim ulogama. Tako mu je Soraja rekla neka ne pametuje i ne izigrava žrtvu preuzimajući na sebe odgovornost za postupak svih stanara te ustvrdila kako im se gledatelji sigurno smiju jer su Emin povratak skupo platili te je na sljedećim nominacijama ponovno izbacili.

'Mene su napravili pametnog, ja sad samo tečem kao rijeka. Tako da se nemam što ja praviti pametan, osobito kad razgovaram s tobom', odgovorio je Nemeš Soraji, a prenio 24sata.
Nakon sukoba s Nemešom, Soraja je s Antonijom krenula ogovarati njega i Marijanu koju je nazvala jadnom i bijednom te je ustvrdila kako njih nije briga koliko će ljudi povrijediti svojim ponašanjem. Antonija se složila sa Sorajom te je zaključila da su bezosjećajni. Nove dobre prijateljice su se na kraju složile da je 'krpa našla zakrpu'.