PREDVIĐANJA ASTROLOGA:

Marijana i Nemeš neće biti zajedno poslije šoua

03.06.2011 u 10:31

Bionic
Reading

Iako su im zvijezde bile naklonjene dok su bili u kući, kad izađu van, njihova će ljubav navodno pasti u zaborav

Iako imaju odnos toplo - hladno, ljubav između Marijane i Nemeša neće preživjeti kad odu van zidova BB kuće. Tako barem tvrdi astrolog Vladimir Vladić koji je napravio analizu za časopis Svet.

Zvijezde su više naklonjene tome da će se Marijana vratiti svojoj obitelji i zaboraviti na markantnog pjevača.

'Moram priznati da su Marijana i Nemeš izuzetno čudan spoj. Oboje imaju vrlo jake energije koje ne odgovaraju jedna drugoj. Marjana je vrlo dobra glumica, a samokontrola joj je dovedena skoro do perfekcije, tako da je suprotnost onome što možemo da vidimo na TV ekranu. Voli sebe na kraju staviti u ulogu žrtve jer je to nešto što je pokreće. Kada je Marijana zainteresirana za nekoga, glumi ledenu kraljicu i traži da se partner bori za nju', kaže Vlajić koji dodaje da Nemeš ima problema s vezanjem za nekoga.

'Ima problem sa samopouzdanjem, pa zbog toga teži savršenstvu. Odgovaraju mu zrelije i dominantnije partnerice s kojima se može natjecati. Ali izgleda da je našao sebi ravnu. Nemeš će svoju zaljubljenost ipak potisnuti i željeti se što prije vratiti svom 'normalnom životu'. Nemeša, dodaje, pokreću novac i želja za osobnim priznanjem, a do toga će veoma teško doći. Zaključak astrologa je sljedeći - njihova veza će se najvjerojatnije nastaviti nakon Big Brothera.

Marijana i Nemeš u vrijeme ljubavi: