BB VJETRENJAČE

Marijana i Horvat pomirili se iskrenim razgovorom

  • Autor: tportal.hr
  • Zadnja izmjena 26.04.2011 14:39
  • Objavljeno 26.04.2011 u 13:30
Big Brother Marijana Čvrljak (3)

Big Brother Marijana Čvrljak (3)

Izvor: Promo fotografije / Autor: vb4.emotion.rs

Ovotjedni zadatak je dosta podijelio ukućane - svi sve ogovaraju iza leđa, a čelnici 'Europske unije', Soraja i Horvat, od BB-a su dobili priliku čuti što im se priča iza leđa i bili su šokirani komentarima drugih ukućana. A naposljetku su odlučili da će Ema postati novi član BB 'Europske unije'

Trio Marijana, Bojana i Tamara misli da među stanarima ima puno, kako kažu, 'vjetrenjača', koje se okreću kako vjetar puše. Horvat je čuvši taj komentar shvatio da je upućen njemu. Odlučio je o tome porazgovarati s Marijanom te zatražio da mu u lice kaže što ima protiv njega.

Ona mu je rekla da je dosad upravo on bio njezin favorit, no da se od početka ovotjednog zadatka potpuno promijenio. Horvat

joj je na to rekao da nije sve onako kako ona misli i kako izgleda te je upozorio da joj nisu prijatelji svi za koje ona misli, a otkrio je i da ga je Nirmal potpuno razočarao, jer otkad su s otpada došli u kuću, nije progovorio s njim ni rečenicu.

Horvat je rekao Marijani da su ona i Nemeš oduvijek imali njegovu potporu, i to dok ih još nije ni upoznao. Marijana je njemu rekla da otkada ima taj zadatak 'kao da je nekoliko nivoa više'. Na kraju su Marijana i Horvat ipak izgladili nesuglasice.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!

Napiši ovdje što ti misliš o ovoj temi