PRESELILA SE IZ CENTRA

Komentari nisu izostali: Marijana Batinić pokazala detalj iz svojeg novog doma

08.10.2022 u 17:22

Bionic
Reading

Marijana Batinić, RTL-ova voditeljica koju gledamo u showu 'Život na vagi' sa svojom se obitelji, kćerima Enom i Rozom i suprugom Matejem Pašalićem preselila u novi dom

Marijana i njezina obitelj godinama žive centru Zagreba, no odlučili su se preseliti iz omiljenog kvarta u mirniji dio grada, a omiljena voditeljica na Instagramu je pokazala djelić svog novog doma.

'Konačno je došao i taj dan - prve kutije ušle su u naš novi stan. Gradsku vrevu Donjeg grada (najviše zbog djece i psa) zamijenili smo mirnijim okruženjem. Obožavam centar grada i nije baš bilo jednostavno odlučiti se na novi korak u životu… Splet životnih okolnosti potaknuo nas je na razmišljanje o velikoj životnoj promjeni', poručila je Marijana na svom Instagram profilu i u šali dodala 'još da je teleportirati sve stvari i mojoj sreći ne bi bilo kraja'.

  • +3
Marijana Batinić Izvor: Cropix / Autor: Tomislav Kristo / CROPIX

Dakako, nije trebalo dugo čekati na komentare njezinih brojnih pratitelja koji su bili oduševljeni viđenim.

'Izgleda divno', 'Prekrasno je', a neki su bili zabrinuti kako će se izvesti pranje krovnog prozora dok su drugi pitali za tulum. 

Inače, Marijana je u nedavnom intervjuu za tportal otkrila i koji kućanski posao najmanje, a koji najviše voli. 

'Uživam u brisanju prašine, nalazim u tome neki red koji mi pomaže presložiti stvari u glavi. Kad su kućanski poslovi u pitanju, najmanje volim sve vezano za odjeću - ne volim peglati jer nemam baš vremena, a peglanje predugo traje, ne volim se općenito baviti slaganjem odjeće... Ormari su mi vječito krcati i teško mi se riješiti odjeće jer mi je posao takav da zahtijeva veću količinu, a ista ta količina me umara. Moja dobra vila (mlađa sestra) povremeno me spasi pa mi oslobodi vješalice', rekla je.