zgodna mama

Marijana Batinić pokazala trudnički trbuščić i našalila se na svoj račun: 'Draga linijo vidimo se za godinu dana'

21.05.2020 u 16:51

Bionic
Reading

RTL-ova voditeljica u veljači je objavila da će se njezina obitelj proširiti za još jednog člana, a nešto kasnije je otkrila da će im po želji 5-godišnje kćeri Ene, stići djevojčica. Sada je odlučila pokazati svoju trudnički izgled

'Draga linijo, vidimo se za otprilike godinu dana. Lp, Marijana', duhovito je poručila uz fotografiju objavljenu na Instagramu. Marijana Batinić ušla je, rekli bi mnogi, u najljepši dio trudnoće. Nedavno je otkrila kako su joj kako mučnine koje je imala na početku prestale te da se sada zadovoljno i mirno osjeća. Naravno, pratitelji su je odmah zasuli lajkovima i pozitivnim komentarima, a jedna pratiteljica poručila joj je da je upravo ta trudnička linija najljepša.

Popularna Splićanka je otkrila je da ima trudničkih želja i da jede jedem sve, a kad pretjera, stane na loptu. Inače se voditeljica trenutno nalazi u obiteljskoj kući na otoku Šolti.

'Doživjela sam u životu puno divnih trenutaka, postignuća, proslava, dana za pamćenje i prepričavanje, ali osjećaj koji sam imala kad sam postala mama nemjerljiv je s drugim uspjesima. Kao da sam zatvorila puni krug i sve je sjelo na svoje mjesto. Otkad imam dijete, osjećam da sam upravo tu gdje trebam biti, na pravom mjestu, u pravo vrijeme i taj osjećaj me ne napušta', ispričala je ranije za Večernji list.