SREĆA JE NA MORU

Marijana Batinić se skockala i poručila: 'Lijepo je vidjeti da se stvari polako vraćaju u normalu'

14.05.2020 u 09:56

Bionic
Reading

Popularna voditeljica u 'blaženom stanju' nakon potresa u Zagrebu i popuštanja mjera od koronavirusa pronašla je mir u kraj mora, u Dalmaciji gdje uživa u s obitelji. Marijana Batinić odlučila se malo dotjerati pa je svojim pratiteljima na Instagramu postavila pitanje što misle, zašto je to učinila

'Našminkala sam se: a) jer imam sastanak, b) iz dosade, c) za jedan dobar selfie, d) sve od navedenog? Šalu na stranu, lijepo je vidjeti sa se stvari polako vraćaju u normalu... Pardon, 'novu normalu', napisala je pored fotografije Marijana Batinić. Osmjeh joj ne silazi s lica jer očito uživa u trudnoći.

Podsjetimo, RTL-ova voditeljica je sredinom ožujka otkrila da će roditi djevojčicu i tako proširiti svoju obitelj, a sretnu vijest je objavila je na vrlo originalan način. Objavila je simpatičan video snimljen prije dvije godine kojem njezina 5-godišnja kći Ena priželjkuje sestricu za igru.

Nakon razornog zagrebačkog potresa s obitelji se kratko smjestila na selo. Nakon pregleda statičara, srećom, mogla se vratiti u stan unatoč velikim oštećenjima koja nisu narušila statiku zgrade pa je Marijana 'odahnula'. Pretpostavlja se da će svoje drugo dijete roditi u zagrebačkoj Petrovoj bolnici, kao i prvi put, budući da je zadovoljna ljubaznošću i profesionalnošću liječnika i sestara.