INSPIRACIJA

Marijana Batinić pokazala prekrasno uređen zagrebački stan koji je prije samo godinu dana bio gradilište

24.08.2022 u 12:10

Bionic
Reading

Voditeljica Marijana Batinić videom na društvenim mrežama odlučila je javnost pustiti u dio svog zagrebačkog doma. Njezin interijer uređen je s ukusom i puno stila, u nježnim tonovima koji stvaraju ugodu

Dok još malo uživa na otoku Šolti, na kojoj su ona i suprug nedavno kupili vikendicu, Marijana Batinić prisjetila se kako izgleda njezin zagrebački stan u centru, a koji je renovirala prije samo godinu dana.

Baš kada je trebala roditi mlađu kćerkicu Rozu obitelj je uređivala dom, a koji je sada prava oaza mira, radosti i ugode.

Stan Marijane Batinić Izvor: Screenshot / Autor: Screenshot

Kroz kratki video Marijana je pokazala svoj prekrasno uređen dnevni boravak koji se nadopunjuje blagovaonicom. U centralnom položaju prostorije nalazi se udoban sivi kauč te TV ekran na zidu iznad klasične bijele komode. Rustikalnim komadima, poput stolića od ratana, stolica za blagovaonski stol u istom materijalu te sobnih biljki u kutovima prostorije, postignut je balans modernog i klasičnog.

Parketi slagani u riblju kost i visoki stropovi te dvostruka vrata sa staklom koja odjeljuju prostorije podsjećaju nas da je ovo nekretnina u centru Zagreba, u kojem prevladavaju te značajke.

'Kako vrijeme leti. Jučer se moja Roza rodila, a ovaj stan bio je gradilište. U godinu dana život se okrene naglavačke', poručila je voditeljica uz video.