PUCA OD SREĆE

Marijana Batinić ne skida osmijeh s lica: Evo što je razlog tome

20.03.2019 u 09:44

Bionic
Reading

Dobra vila showa 'Ljubav je na selu', RTL-ova voditeljica priprema se za novu, 11. sezonu, ali i druge televizijske projekte. Predah od poslovnih obaveza Marijana Batinić napravila je večernjim izlaskom s voljenim muškarcem

Marijanu Batinić uglavnom viđamo u ženskom društvu na javnim događanjima, a u utorak navečer povela je supruga Mateja Pašalića. I to na otvorenje novog Hyundai centra u Hrvatskoj čija je ambasadorica branda upravo lijepa voditeljica. Sretni supružnici nisu skidali osmijeh s lica dok su pozirali fotoreporterima.

Nakon službenog dijela večeri opustili su se degustirajući hrvatske delicije, vrhunska vina i slastice u društvu Nine Badrić, koja je nastupala na otvorenju.

Da su se dobro opustili i zabavljali govore u prilog fotografije i video snimke koje je voditeljica objavila na svom Instagramu.

Jedna od najpopularnijih Splićanki sa zagrebačkom adresom koja je u veljači proslavila 38. rođendan, nedavno je izjavila da svog supruga i njihov mali svemir svakim danom sve više voli i cijeni te da joj ništa u životu nije važno kao zdravlje i da sačuva svoju obitelj. Kao majka i supruga trudi se da obitelj ne pati zbog njenog izbivanja i da uvijek budu svjesni toga da su joj upravo oni na prvom mjestu.

Sa suprugom Matejem Pašalićem je uplovila u bračnu luku u siječnju 2015. godine, a kao kruna ljubavi došlo je rođenje njihove, danas trogodišnje kćeri Ene.

  • +14
Marijana Batinić Izvor: Cropix / Autor: Biljana Gaurina / CROPIX