ZALJUBLJENI KAO I PRVOG DANA

Marijana Batinić nasmijala pratitelje s objavom iz automobila gdje pozira sa suprugom i poručuje da su 'pobjegli od kuće'

14.06.2021 u 15:03

Bionic
Reading

Jedna od omiljenih televizijskih voditeljica krajem listopada proslavila je sa suprugom Matejem Pašalićem devet zajedničkih godina. U braku su dobili dvije djevojčice no supružnici ne zaboravljaju svakodnevicu začiniti raznim romantičnim gestama, putovanjima, druženjima s prijateljima

'Pobigli od kuće', našalila se Marijana Batinić ored fotografije na kojoj nasmiješena pozira sa Matejem Pašalićem usred vožnje automobilom. Na to su odmah reagirale voditeljičine pratiteljice Ida Prester, Ana Gruica Uglešić te Nevena Rendeli Vejzović koju je, kao i ostale zbunio Marijanin hashtag '17 nam je godina tek' pa je pitala: '17 godina?'. No nije dobila odgovor.

Inače, Marijana je progovorila na temu fotografija koje objavljuje a na kojima uvijek djeluje kao da je modno usklađena sa suprugom - je li to slučajno, imaju li isti ukus ili se trude biti usklađeni.

'Istina, često nam se dogodi da smo slično odjeveni, ali nikad, baš nikad nismo se dogovorili. Znamo na izlasku iz kuće shvatiti da smo oboje u crnome ili da smo u džinsu od glave do pete i slično. Što se tiče njegove odjeće i stila odijevanja, nikad ne idem s njim u šoping, kod njega to traje jako kratko i usput, a ne obazire se ni na moje komentare i sugestije. On ima neki svoj đir', ispričala je za Večernji list.

Ranije je na društvenim mrežama otkrila kako su se ona i suprug upoznali na Halloween partyju. 'S tog nezaboravnog tuluma u Katranu nemam zajedničku fotku, ali zato imam našu prvu, i to s prvog zajedničkog putovanja', opisala je tada Marijana.