DRAsTIČAN POTEZ

Mariah Carey krenula u borbu s kilogramima, dosta joj je ismijavanja

07.11.2017 u 09:53

Bionic
Reading

Razmažena pop diva odlučila je stati na kraj šalama na račun njezine debljine i oblina te se prije mjesec dana podvrgnula operaciji kako bi skinula suvišne kilograme. Ugradnja želučanog prstena za nju je očito brži put do savršene linije jer se zbog nakupljenih kilograma već duže teže kreće, osobito po pozornici

Nakon što je, očito, i sama shvatila da je nakupila previše kilograma 47-godišnja pjevačica Mariah Carey prije mjesec se dana podvrgnula operaciji prilikom koje joj je ugrađen želučani balon, a sve to kako bi smršavila.

  • +8
Mariah Carey Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Prema pisanju Page Six, razmažena pop diva postala je itekako svjesna svojih 'novih oblina', a nisu odmogli ni zločesti komentari ljudi diljem svijeta koji su joj to konstantno, putem komentara, nabijali na nos.

Ugradnja želučanog prstena, kojoj su se podvrgli mnogi s viškom kilograma, ne dopušta pretjeran unos hrane i omogućuje da pacijent prije osjeti sitost. Pjevačicu je za to motivirala i činjenica da se više nije mogla puno kretati po sceni, a kamoli izvoditi zahtjevnije plesne pokrete.

'Mariah je otišla na operaciju prije nekih mjesec dana i već uvelike primjećuje rezultate, a isto tako osjeća se puno bolje', otkrio je izvor blizak Mariah Carey.