NENADMAŠNA MARIAH

Svi znaju da je razmažena diva, a ovime je šokirala i supruga

28.04.2017 u 12:51

Bionic
Reading

Nick Cannon, bivši suprug pop pjevačice Mariah Carey otkrio je u svom posljednjem intervjuu stvari u kojima se ona ponašala poput dive

Samoproglašena diva Mariah Carey i njezin bivši suprug Nick Cannon upoznali su se na snimanju spota za njezinu pjesmu 'Bye Bye', a vjenčali su se 2008. Iako su se rastali prije tri godine, bivši su supružnici ostali u izuzetno dobrim odnosima.

Tako je u svom posljednjem intervjuu Nick svima priznao što je i njega samog šokiralo kod bivše supruge. Mariah mu je naime, prilikom donošenja na svijet njihovo dvoje djece u rađaonici naredila da pjeva njezine pjesme.

Specifične zahtjeve reper je spremno poslušao, no to nije bilo sve. 'Zatvorila je čitavu bolnicu', otkrio je 36-godišnjak koji s pjevačicom, koja je od njega starija 10 godina, ima petogodišnje blizance Monroe i Moroccana.

Mariah i Nick i danas su prijatelji iako više ne dijele bračni status. Zajedno vode brigu oko djece i uživaju u čarima roditeljstva.

#bedtimestories #demkids #family @nickcannon

Objavu dijeli Mariah Carey (@mariahcarey)

Novinar je postavio i pitanje dijele li i dalje postelju, a Nick je spremno odgovorio kako ne bi imao ništa protiv toga, ali da to nije istina.