ONAJ PRAVI

Marc Jacobs, omiljeni dizajner slavnih, ozakonio svoju vezu s dugogodišnjim partnerom

07.04.2019 u 09:45

Bionic
Reading

Prije točno godinu dana, na naslovnicama brojnih časopisa našlo se ime Marca Jacobsa, no toga puta ne zbog kreacije, već zbog zaruka. Tada je naime, omiljeni dizajner slavnih, zaprosio svog partnera, bivšeg manekena Charlyja Defrancesca, a sinoć je par, pred najbližim prijateljima, izmijenio i bračne zavjete

Jedna od najomiljenijih dizajnera bogatih i slavnih, čije su cipele i torbice odavno osvojile svijet, ove je subote, u društvu najbližih prijatelja, proslavio jedan od najvažnijih dana u svom životu. Marc Jacobs ozakonio je svoju dugogodišnju vezu sa Charlyjem Defrancescom u restoranu The Grill na Manhattanu.

Da je 'uplovio' u bračne vode, Marc Jacobs pohvalio se na svom Instagram profilu, objavivši fotografiju svoje ruke na kojoj je vidljiv vjenčani prsten, ali stavivši fokus na manšete izrađene od oniksa u obliku pingvina, dar Fabija Zambernardija, dizajnera Prade i Miu Miu.

Uz fotografiju slavni je dizajner napisao: 'Sve je u detaljima. Pingvini u svom životu imaju tek jednog partnera i to je za cijeli život. Savršeni primjer vjernosti.'

Među uzvanicima na vjenčanju našla se i glumica Debi Mazar, kao i modna urednica Katie Grand. Inače, bivšeg manekena Charlyja Defrancesca, Marc Jacobs zaprosio je točno prije godinu dana, i zbog toga završio na naslovnicama svih časopisa, a vjenčanje je održano samo dan nakon Defrancesovog rođendana.

  • +7
Marc Jacobs i Charly Defrancesco Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia