KOJA SLATKOĆA

Maminim stopama: Trogodišnja kćer Jelene Veljače već uređuje nokte

26.09.2019 u 17:56

Bionic
Reading

Preslatka djevojčica Lena često se nalazi na fotografijama maminih društvenih profila, a posljednja u nizu naprosto je osvojila prijatelje i pratitelje scenaristice, producentice i glumice. Jelena Veljača otkrila je kako izgledaju njihovi mali ženski rituali

Trogodišnja djevojčica Lena koju je Jelena Veljača dobila u braku s bivšim suprugom, 49-godišnjim glumcem Draženom Čučekom, pravi je mali bombon i objave njezinih fotografija pravi su mali praznici za oči pa je posve razumljivo da se mama želi pohvaliti svojom princezom i zabilježiti svaki zanimljiv trenutak njezina odrastanja.

'Četvrtak, možemo mi to', kratko je napisala Jelena pored najnovije fotografije na kojoj malena sjedi dok joj kozmetičarka s rašpicom uređuje noktiće. 'Kakva mama - takva kći', poručila je 38-godišnjakinja čija mezimica očito uživa u manikuri i uljepšavaju baš poput nje same.

Bilo kako bilo, djevojčica je u svakom slučaju krenula maminim stopama po pitanju zaokupljanja pažnje. Osim što voli uređivati vlastite noktiće, malena uživa isto raditi i obiteljskom psu. Prije nekoliko mjeseci je oduševila Jelenine pratitelje dok je lakirala nokte četveronožnom ljubimcu.