ZGODNA EMILY

Mami uzdahe: Minijaturni kupaći kostim kao stvoren je za nju

10.03.2017 u 15:19

Bionic
Reading

Nakon uživanja u Parizu na tamošnjem Tjednu mode, glumica i manekenka Emily Ratajkowski pobjegla je u Ameriku. Kako bi napunila energiju za nove poslovne pothvate, s dečkom Jeffom Magidom otišla je na plažu u Malibuu i, naravno, nije promakla paparazzima

Ona je manekenka i glumica, ima samo 25 godina i gotovo 12 milijuna pratitelja na Instagramu. Emily Ratajkowski to zna cijeniti, stoga svoje obožavatelje često obraduje atraktivnim fotografijama na kojima pokazuje svoje lijepo tijelo.

Ovoga puta paparazzi su je zaskočili na plaži u Malibuu netom nakon završeno pariškog Tjedna mode. Svi pogledi usmjerili su se prema lijepoj Emily kada se krenula skidati. Na kraju je ostala samo u minijaturnom bijelom kupaćem kostimu kojim je isticala oblikovano tijelo.

Pogled je sakrila iza velikog slamnatog šešira, a društvo joj je pravio njezin dečko Jeff Magid, s kojim je u vezi od prosinca 2014. Sjedili su na plaži ispijajući pivo, a svako toliko Emily bi ustala kako bi je Jeff fotografirao. Te je fotografije potom objavila na svom izvrsno praćenom profilu na Instagramu.

Finally ☀️

Objavu dijeli Emily Ratajkowski (@emrata)

🌊

Objavu dijeli Emily Ratajkowski (@emrata)