ROdITELJSKE MUKE

Mama Maja Šuput u nedoumici: 'Što da mu dam da papa prije spavanja?'

10.03.2022 u 09:14

Bionic
Reading

Otkako je postala majka, Maja Šuput redovito nam putem društvenih mreža pokazuje kako napreduje njezin sinčić Bloom. Njegove zgode i nezgode vesele široku javnost, a ovoga puta pjevačica je zamolila za malu pomoć sve mame pratiteljice

Najnovijom fotografijom malenog Blooma, koji će uskoro napuniti godinu dana, Maja Šuput htjela je prikazati svojim brojnim pratiteljima na Instagramu koliko njezin sin obožava jesti.

Vesela beba smještena u svojoj stolici za obiteljskim stolom spremno je pozirala s velikim osmijehom dok je ispred njega bila spremna večera. Međutim Maja je otkrila da joj u posljednje vrijeme ponestaje ideja za obroke svom nasljedniku.

'Ponestaje mi ideja... što da mu dam da papa prije spavanja, a da ga i dalje ovako veseli???’ uputila je Šuput pitanje svim majkama koje je prate na Instagramu.

Nije dugo trebalo da se u komentarima jave mnoge majke pune savjeta. 'Ja svom dam palentu s grčkim jogurtom, to obožava, ili skuham griz s vodom pa stavim u to i cimeta! Krem juhe od povrća mu znam spremiti! Danas sam mu samljela keksiće bebivita i stavila u čvrsti jogurt za večeru’, ‘Tijesto za palačinke, samo mrvicu gušće i bez šećera... unutra naribati tikvicu... Izliti na masni papir i u pećnicu na cca 30-40 minuta... Izrezati na kocke i dati da se zabavlja s malo vrhnja ako želi, ali može i samo... Prefino, premekano... Lagano ... Može biti i za doručak’, ‘Mali ti ima godinu dana skoro... bacaj AD, kupi svježe mliko, zamuti čokolino ujutro i navečer i kraj muke... pojednostavni i sebi i njemu... a po danu neka jede sve što i ti i ćao’, redali su se savjeti.

Inače, maleni Bloom vrlo je vesela i znatiželjna beba, a ponosna mama Maja i tata Nenad u posljednjih su godinu dana proveli nezaboravne trenutke s njim.

Sa svojim su sinčićem već posjetili brojne destinacije u Europi, ali i ostatku svijeta. Nedavno su se vratili s dalekog putovanja. Naime uživali su nekoliko tjedana u Meksiku.

Maja Šuput Izvor: Promo fotografije / Autor: Nova TV