U DUĆANU ZA IGRAČKE

Mama bijesna zbog figurica iz 'Breaking Bada'

21.10.2014 u 12:12

Bionic
Reading

Susan Schrivjer s Floride pokrenula je peticiju za to da se figure likova iz TV serije 'Breaking Bad' uklone s polica s igračkama!

Ljutita mama s Floride uvjerena je da bi djeca koja se igraju s tim figurama mogla biti uvučena u svijet ovisnosti o metamfetaminu te smatra da su takve igračke posve neprimjerene u lancu trgovina Toys R Us

Susan Schrivjer skupila je više od 2.500 potpisa za to da se iz trgovine maknu nepoželjne figure napravljene prema likovima Waltera Whitea i Jessea Pinkmana, odjevenih u prepoznatljiva odijela HazMata i s maskom na licu.

Schrivjer vjeruje da prikaz trgovine drogom u 'Breaking Badu' kompromitira moto trgovine Toys R Us - 'Vizija i vrijednosti'.

'Djeca vole oponašati svoje junake. Želite li svoje dijete u narančastom kombinezonu?', zapitala se Schrivjer dodavši da joj nije jasno zašto bi proizvođači i trgovci drogom trebali biti glavni junaci serije.
 
U svom odgovoru Toys R Us ističe da su akcijske figure na temu 'Breaking Bada' jasno označene da su namijenjene za dob od 15 i više godina, a nalaze se u 'području naše trgovine s igračkama namijenjenima odraslima'. U međuvremenu se o svemu ovome oglasio i glumac Bryan Cranston (Walter White) putem Twittera. U svom je stilu napisao da je toliko bijesan da je počeo spaljivati svoje figure s likom 'floridske mame'.