obiteljska idila

Avantura s kamperom: Nevena Rendeli Vejzović javila sa s nove destinacije

29.07.2021 u 14:36

Bionic
Reading

Nekadašnja HRT-ova voditeljica, danas vlasnica vlastite tvrtke i osnivačica Festivala zdravlja, mnogima je poznato velika je ljubiteljica zdravog života a s obitelji slobodno vrijeme voli provoditi u prirodi. Prije nekoliko dana se sa suprugom Makom Vejzovićem i njihove tri djevojčice odvažila na putovanje i odmor s kamperom. Najprije su bili u Bohinju, a onda su krenuli dalje

Nevena Rendeli Vejzović i njezina obitelj odradili su prvu kišu u kampu, pokazala je i kako je izgledao uspon na Vogel, pa izlet s brodom. Pratitelji i prijatelji mogli su vidjeti i kako njezin suprug Mak uživa u čitanju knjige, fotografira njihove kćerkice, a onda su nastavili kampiranje na drugom mjestu.

Objasnila je i kako se nije teško naviknuti voziti kamper te da je zato dovoljna B kategorija. Trebalo im je, otkrila je sat i pol do dva da sve pospreme prije odlaska iz bohinjskog kampa. Savjetovala je svima da je kod putovanja s kućom na četiri kotača potrebno praktično pakiranje premda se čini da u kamper stane puno stvari.

Ne preporučuje tuširanje u kamperu, a niti obavljanje nužde. Uz sve to, Nevena je otkrila i koliko su platili za 'rentanje' kampera. Njihov (inače namijenjen za 4-6 osoba) u ovom terminu stoji cca 1100 eura. Nova destinacija na kojoj trenutno uživaju je Kranjska Gora.