odlazi iz hrvatske

Maksim Mrvica osvanuo u neprepoznatljivom izdanju, fanovi komentiraju: 'Izgledaš umorno'

18.11.2023 u 22:02

Bionic
Reading

Jedan od najuspješnijih hrvatskih glazbenika u svijetu, nedavno je najavio novi susret s Kinom gdje odavno bilježi zavidne uspjehe

Najprodavaniji crossover pijanist Maksim Mrvica u Aziji je apsolutna zvijezda, što je potvrdio krajem 2021. godine kada jedobio priliku za kraću turneju po Kini.

Bio je prvi strani glazbenik kojemu je najmnogoljudnija zemlja na svijetu otvorila vrata kad je iz nje krenuo koronavirus. Iz najnovije objave na društvenim mrežama da se iščitati da je krenuo prema tamo, a nabacio je futurističke sunčane naočale i pozirao u sportskom outfitu.

Tportal je i na WhatsAppu

Želite dobivati najvažnije vijesti dana na WhatsApp: Zapratite tportalov kanal OVDJE i kliknite 'Prati' 

 

I dok su mu mnogi obožavatelji slali 'srčeka', poručili da dođe u njihove zemlje, gradove, poželjeli mu sreću i čestitali mu, nekima djeluje umorno.

Iza slavnog Šibenčanina je četiri milijuna primjeraka albuma prodanih u 57 zemalja. Neki od njih su osvojili dvostruku platinu u Hong Kongu i zlatni status u Singapuru i mnogim drugim zemljama. Godine 2018. ušao je u Guinnessovu knjigu rekorda svirajući na proslavi Kineske nove godine, na spektaklu pod nazivom 'Spring Festival Gala'.

  • +3
Maksim Mrvica Izvor: Pixsell / Autor: Dusko Jaramaz/PIXSELL

Također je nastupio s kineskim pijanistom Wu Muyeom i odsvirao svoj singl 'New Silk Road' pred najvećom televizijskom publikom na svijetu koja broji milijardu ljudi.