'ne prestaje me impresionirati'

Dugo ga nismo vidjeli: Maksim Mrvica javio se sa za njega posebnog mjesta

23.10.2022 u 11:39

Bionic
Reading

Naš proslavljeni pijanist vratio se na Kineski zid koji mu je jedna od omiljenijih destinacija u zemlji u kojoj uživa status apsolutne megazvijezde

"Ovo mi je peti put na Zidu. Nikada me ne prestaje impresionirati", napisao je ispod objave naš proslavljeni pijanist koji odavno uživa status apsolutne megazvijezde u najmnogoljudnijoj zemlji na svijetu, gdje često odrađuje zapažene turneje.

Podsjetimo, 2018. je ušao u Guinessovu knjigu rekorda svirajući na proslavi Kineske nove godine, na spektaklu pod nazivom Spring Festival Gala. Maksim je tada nastupio s kineskim pijanistom Muye Wuom i odsvirao svoj singl 'New Silk Road' pred najvećom televizijskom publikom na svijetu koja broji milijardu ljudi.

Izvor: Društvene mreže

'Ja sam koncertni pijanist i cijeli život sam na pozornici. Ustvari, mi živimo od te atmosfere koju dobijemo, od feedbacka publike na koncertima. Pronalaženje pjesama, jer imam klavirskog aranžera koji je dio mog britanskog tima, pa to kad razgovaramo o ideji i onda oni naprave aranžmane, kad to preslušavamo i gledamo u kojem smjeru će ići album, to mi je najintrigantnije. I naravno, trenutak kad sve to što smo radili predstavljam svojoj publici', izjavio je Maksim prije nekoliko godina u intervjuu za tportal.