Deva Cassel

Majke slika i prilika: Prelijepa kći Monice Belluci osvojila Milano

24.09.2023 u 22:27

Bionic
Reading

Na Tjednu mode u Milanu modnom pistom prošetala je i Deva Cassel, 19-godišnja kći Monice Bellucci i Vincenta Cassela koja je spremna osvojiti svijet mode i stati uz bok najuspješnijim manekenkama današnjice

Talijanski dvojac Domenico Dolce i Stefano Gabbana u Milanu su predstavili najnoviju kolekciju za proljeće/ljeto 2024, a kreacije su nosile i predstavile brojne poznate djevojke iz svijeta mode, među kojima su Irina Shayk i Vittoria Ceretti, nova mlađahna djevojka Leonarda DiCaprija. U istaknutom društvu našla se i 19-godišnja Deva Cassel, većini trenutno ipak poznatija kao prekrasna kći Monice Bellucci i Vincenta Cassela.

Ambiciozna Deva u svijet modelinga ušla je s 15 godina, a četiri godine nakon postala je jedno od zaštitnih lica modne kuće D&G i već je nosila nekoliko njihovih revija u Milanu i Parizu. Za popularne Talijane ove je godine u travnju snimila i reklamu kojom se pohvalila na Instagramu.

Ovaj put u Milanu je prošetala noseći posve crni outfit sastavljen od mini crne haljinice s mašnom te crnih hulahopki, a iz publike pratile su ju zvijezde poput Kylie Jenner i Rose Huntington-Whiteley.

S popularnom je majkom u svojoj četverogodišnjoj karijeri zasad surađivala samo jedanput, i to za talijansko izdanje prestižnog časopisa 'Vogue'. Osim manekenskih koraka, Deva je odlučila slijediti i majčine glumačke stope. Baš poput svojih roditelja Monice Bellucci i Vincenta Cassela, odlučila baviti i glumom, pa je nedavno potpisala ugovor s Netflixom za talijansku seriju 'The Leopard'.

CHRISTIAN DIOR

[FOTO] Revija koja je u Parizu okupila najljepše žene svijeta

Pogledaj galeriju