neuobičajen prizor

Majka poznatih modela šokirala fotografijom u tangama

27.07.2017 u 13:35

Bionic
Reading

Yolanda Hadid nekoć je vladala svjetskim pistama, a danas su njezine kćeri Bella i Gigi Hadid najtraženije manekenke i, gdje god se pojave, u centru su medijske pažnje, no izgleda da i 53-godišnjakinja ponovno želi svojih pet minuta slave, što je potvrdila ovim provokativnim potezom

Fotografija koja je jučer osvanula na društvenim mrežama, a na kojoj Yolanda Hadid pozira u tangama, u kratkom je vremenu obišla svijet. 

Nekadašnji top model pokazao je pritom kako bi se i dan danas bez problema mogla pridružiti svojim slavnim kćerima Belli i Gigi na modnim revijama. Duge, vitke noge i zategnuta stražnjica koje vidimo na 53-godišnjakinji, kraj koje bi se posramile i mnogo mlađe kolegice, ono je na što je Yolanda itekako ponosna.

'Ovo je predivan i čaroban izlazak sunca na jezeru, voda je još uvijek malo hladna, ali ovo je i dalje sjajan način povezivanja s majkom Zemljom', napisala je ispod fotografije koju je objavila na svom Instagramu, dok na sebi ima tek top sive boje i oskudne tange u istom tonu.

❤️Getting back to work life and loving the New York State of mind.........

A post shared by YOLANDA (@yolanda.hadid) on

Budući da se majka poznatih manekenki rijetko pojavljuje u ovako izazovnim izdanjima, ova fotografija mnoge je šokirala.

❤A loyal family is worth a thousand friends....... #ThreeMusketeers #AlwaysAndForever #Sisterhood

A post shared by YOLANDA (@yolanda.hadid) on

No samo dan ranije u javnosti se otkrilo za novu vezu njezina bivšeg supruga Davida Fostera, koji je uhvaćen na luksuznom odmoru s britanskom glumicom Elizabeth Hurley, pa mnogi već nagađaju kako je Yolanda zapravo samo htjela pokazati mu što je izgubio.