MODNI POGODAK

It cura današnjice zablistala u sandalama od 300 kuna

24.07.2017 u 13:50

Bionic
Reading

Iako na brzom biranju ima najveća dizajnerska imena, manekenka Bella Hadid svoja dnevna izdanja često začini cjenovno pristupačnim komadima s polica trgovina ulične mode

Nove omiljene cipele Belle Hadid djelo su brenda za kojim luduju svjetske trendseterice. Riječ je o bež sandalama popularnog španjolskog brenda Mango, a u prodaji se nalaze po cijeni od 300 kuna.

Spomenuti model u bež verziji, zahvaljujući stabilnoj blok peti, idealan je izbor kad je u pitanju svakodnevna udobnost, a zahvaljujući nijansu svjetlijoj 'kapici' na vrhu sandala neodoljivo podsjeća na modele s potpisom modne kuće Chanel.

Jednostavne a istovremeno efektne sandale Bella je u njujorškoj šetnji kombinirala s trapericama modnog brenda Good American slavne Khloe Kardashian i visokorezanim sivim topom s nabranim detaljem na području dekoltea.

Novo dnevno izdanje u nizu zaokružila je omiljenim dodacima poput zlatnih naušnica ringova, ogrlica, retro sunčanih naočala i statement torbom s potpisom modne kuće Dior, za koju nastupa kao zaštitno lice beauty linije proizvoda.

  • +6
Bella Hadid Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia