otkrila svog muškarca

Nakon duge pauze slavna glumica ponovno ljubi

26.07.2017 u 14:31

Bionic
Reading

Britanska glumica Elizabeth Hurley nakon razlaza sa slavnim australskim sportašem, koji se dogodio prije četiri godine, nije se u javnosti pojavljivala ni s kakvim muškarcima, no sada je, čini se, pronašla onog pravog

Poznata glumica, prije svega prepoznatljiva po svojoj savršenoj figuri koju često gledamo na njezinim atraktivnim fotografijama objavljenim na društvenim mrežama, već neko vrijeme ljubi uspješnog kanadskog producenta Davida Fostera.

David je javnosti poznatiji zbog četverogodišnjeg braka s bivšim supermodelom Yolandom Hadid, koji se raspao 2015. godine.

  • +3
Elizabeth Hurley Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Nakon neuspješnog braka čini se kako je sreću potražio na drugoj adresi, a paparazzi fotografije koje su brzo obišle svijet potvrđuju da su David i Elizabeth jako sretni skupa.

Uhvaćeni su na aerodromu u gradiću Olbia u Italiji te se nagađa kako su proveli odmor na luksuznoj jahti.

🎼Even a white shirt looks better in Sardinia!!!

A post shared by David Foster (@davidfoster) on

Na osnovi njezinih fotografija objavljenih na Instagramu, ali i njegovih, izgleda da je riječ o identičnom brodu te su slikane i objavljene u skoro isto vrijeme.

@cocofennell @tamarm1306 😘😘😘

A post shared by Elizabeth Hurley (@elizabethhurley1) on

Nakon što su se skupa pojavili na aerodromu u vrlo ležernim izdanjima, kada se 62-godišnjak pokazao i kao pravi džentlmen noseći njezinu tešku torbu, ukrcali su se u privatni avion i poletjeli u daljnje avanture.

🎼looks a lot better when a girl does this shot #completefailure

A post shared by David Foster (@davidfoster) on

Ova 51-godišnja glumica, koja već neko vrijeme golica maštu svojim razgolićenim fotografijama, prije Davida bila je u dugogodišnjoj vezi s poznatim australskim igračem kriketa Shaneom Warneom, zbog kojeg se i raspao njezin brak s indijskim poduzetnikom Arunom Nayarom. 

Good morning Trailer, good morning Pleather Chair, good morning #theroyals 😘

A post shared by Elizabeth Hurley (@elizabethhurley1) on

Međutim javnosti je možda najpoznatija njezina 13-godišnja veza s britanskim glumcem Hughom Grantom.