predoziranje

Majka je bila u pravu: Službeno potvrđen uzrok smrti 19-godišnjeg Leandra De Nira

09.08.2023 u 08:47

Bionic
Reading

Početkom srpnja svijet je potresla vijest o smrti 19-godišnjeg unuka Roberta De Nira. Mladićeva majka shrvano je dala naslutiti da je riječ o predoziranju, no sad je stigla i službena potvrda o čemu je riječ

Najstariji unuk poznatog holivudskog glumca Roberta De Nira preminuo je u 19. godini života. Iako vijest o korištenju opijata nije novost u Hollywoodu, njegova majka Drena De Niro odlučila je progovoriti o gubitku sina te dala naslutiti da je riječ o korištenju tableta kobnog sastava.

Najstarija kći Roberta De Nira prošlog je mjeseca doživjela najveću životnu tragediju, a službeni nalazi obdukcije potvrdili su da je Drena imala pravo kad je govorila o drogama!

Glavni medicinski istražitelj New Yorka objavio je rezultate 8. kolovoza 2023. i otkrio da je Leandro De Niro Rodriguez umro u slučajnom predoziranju od toksičnih učinaka fentanila, bromazolama, alprazolama, 7-aminoklonazepama, ketamina i kokaina.

'Netko mu je prodao tablete s dodatkom fentanila za koje je znao da su s dodatkom, ali mu ih je ipak prodao', napisala je Drena na Instagramu još tada naslutivši da je razlog smrti njezinog jedinca jedna od najopasnijih i najbrže rastućih sintetičkih droga na tržištu trenutno, a od nje su umrle mnoge zvijezde poput pop ikone Princea, repera Maca Millera i pjevača Toma Pettyja.

NA TIMEOVOJ GALI

Pogledajte tko je sve bio: Poznate ljepotice zavladale crvenim tepihom

Pogledaj galeriju